Dega e Lëvizjes Besa në Dibër akuzon BDI për blerje votash

dibraime2 November 25, 2016 0
Dega e Lëvizjes Besa në Dibër akuzon BDI për blerje votash

Lëvizja BESA Dega-DIbër nëpërmjet rrjetit social Facebook bën denoncim publik kundër partisë në pushtet BDI lidhur me dy afera korruptive, njëra me shpërndarje ushqimesh dhe tjetra me zarfe të mbushura me para.

Ata theksojnë se kanë lajmëruar organizatën përkatëse ndërkombëtare për vëzhgimin e zgjedhjeve lidhur me këto abuzime dhe shprehen se pushteti do të përdorë të gjitha mekanizmat për të vazhduar udhëheqjen por gjithmonë qytetaët janë sovranët.

Portali DibraIme ju sjell të plotë postimin e “Lëvizjes BESA – Dega Dibër” në Facebook:

levizja-besa-diber

Posto një koment »