Behar Mera thirje për të nënshkruar peticionin e Rrugës së Arbërit

dibraime2 July 30, 2014 0
Behar Mera thirje për të nënshkruar peticionin e Rrugës së Arbërit

Komediani i shquar Behari Mera u bën thirrje miqve të tij në Facebook të vazhdojnë të nënshkruajnë petitionin për Rrugën e Arbërit. Portali DibraIme.com ju fton që edhe ju të ndiqni shembullin e këtij artisti dibran që mendon për vendlindjen dhe të ftoni miqtë tuaj të nënshkruajn peticionin e Rrugës së Arbërit, peticion i cili do i dërgohet kryeministrit të Shqipërisë.

Klikoni tek këtu për të nënshkruar peticionin online.

 

Posto një koment »