BDI dhe Ali Ahmeti, nesër përsëri tubim në qytetin e Dibrës

dibraime2 November 30, 2016 0
BDI dhe Ali Ahmeti, nesër përsëri tubim në qytetin e Dibrës

BDI dhe lideri i saj Ali Ahmeti, ditën e nesërme do të jenë prezent në qytetin e Dibrës me një tubim tjetër parazgjedhor.

BDI, i fton të gjithë dibranët të marrin pjesë në këtë tubim parazgjedhor që do të mbahet në datë 01.12.2016, në sallën sportive “DIbra” në ora 19:30.

tubimi-i-bdi

Posto një koment »