Ali Ahmeti: Ruani dhent dhe mbillni sallata, rrugët ua bëjmë më vonë (VIDEO)

dibraime2 April 9, 2014 0
Ali Ahmeti: Ruani dhent dhe mbillni sallata, rrugët ua bëjmë më vonë (VIDEO)

Deklarata e liderit të BDI-së gjatë takimit në Studeniçan të Shkupit ka bërë jehonë të madhe në rrjetet sociale.

Duke folur për progresin që ka sjell kjo parti te shqiptarët e Maqedonisë, Ali Ahmeti tregon se si mund të ecet para duke ju kërkuar shqiptarëve që të mos shesin delet e të shkojnë të bëjnë të njëjtën një në Itali, por të njëjtën gjë ta bëjnë këtu, në vendin e tyre.

Edhe pse qëllimi i Ahmetit duket se është i mirë, formulimi në këtë mënyrë ka bërë që të bëhet objekt talljeje dhe ironie në rrjetet sociale.

Ndiqni videon e mëposhtme nga ky takim:

Posto një koment »