Arsim dhe Kulture »

Gjithcka reth arsimit dhe kultures ne diber, si kultura, traditat, organizimet e ndryshme, pamjet e bukura nga Dibra.Gjimnazistët dibranë, shembull i humanizmit

Gjimnazistët dibranë, shembull i humanizmit

dibraime2 April 6, 2014 0

Me moton “Për një jetë më të mirë”, një grup nxënësish nga gjimnazi Dibër të përkrahur nga prof. Arbër Ambari, e përfunduan me sukses aksionin e tyre humanitar që kishte për qëllim sigurimin e

Lexoje të plotë »
Atdhetare Ame, studentja shqiptare nga Dibra që shpalosi flamurin kombëtar në Anarktidë

Atdhetare Ame, studentja shqiptare nga Dibra që shpalosi flamurin kombëtar në Anarktidë

dibraime2 April 6, 2014 0

Vajza e veprimtarit dibran nga Staten Island, Qenan Ame, ka trashëguar interesin dhe pasionin e babait për shkencat si dhe dashurinë për atdheun shqiptar Studentia shqiptare Atdhetare Ame ishte e përfshirë në një udhëtim

Lexoje të plotë »